Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Kommunikation og Kultur Aktuelt Annoncering af arrangementer og nyheder

Annoncering af arrangementer og nyheder

Arrangementer

Har du et arrangement til kalenderen, bedes du udfylde denne skabelon, som sendes til din afdelings webredaktør (se kontaktinfo sidst i dokumentet og til højre her på siden):

Når du udfylder skabelonen eller sender en mail om et arrangement, er det vigtigt at notere, hvilken målgruppe arrangementet henvender sig til: medarbejdere (evt. en eller flere afdelinger), hele IKK/Arts, studerende eller eksterne/alle interesserede. Så hjælper din webredaktør med at få arrangementet lagt på de relevante hjemmesider.

Eksternt relevante arrangementer, fx åbne foredrag, kan vises på fag-, afdelingssider og centersider, og de vises også samlet på institutkalenderen:

Arrangementer der kun er relevante for medarbejdere lægges på kalenderen på MIKK. Lukkede møder/seminarer, fx i forskningsprogrammer lægges som udgangspunkt ikke på webkalenderen, men sendes ud via mail/Outlook-kalender.

Nyheder/blogindlæg:

Har du skrevet et indlæg til en hjemmeside for fx et forskningsprogram, afdeling eller center med nyhedsmodul, bruges denne skabelon, som sendes til din lokale webredaktør:

Nyheder til institutnyhedsbrevet og MIKK, fx navnenyt, sendes til Johanne Vejrup Nielsen, jvn@cc.au.dk

Kontakt Arts Kommunikation angående pressekontakt, forskningsformidling og nyheder til forsiden af cc.au.dk.

Se også siden Presse og sociale medier om bognyheder, bevillingsnyheder m.m.