Medarbejderstafet: Yasmin Marie Jensen

Afdelingssekretær Yasmin Marie Jensen fortæller i denne udgave af medarbejderstafetten om kunsten at holde tungen lige i munden, når der skal afregnes i AURUS og Vipomatic – og så har hun i løbet af det forgangne år fået en tættere tilknytning til vores studie- og kulturby Aarhus.

04.01.2018 | Helle Breth Klausen

Yasmin Marie Jensen (Foto: Helle Breth Klausen).

Navn og titel: Yasmin Marie Jensen, afdelingssekretær
Afdeling: IKK’s institutsekretariat, Kasernen

Hvad er dine overordnede arbejdsopgaver?

- Som afdelingssekretær på Kasernen sidder jeg – sammen med mine kolleger Pia Burgaard Madsen og Betina Ramm – rigtig meget med afregninger i alle afskygninger, eksempelvis rejseafregninger og udgiftsafregninger både manuelt for gæster og i AURUS for ansatte. Dertil kommer fakturabetalinger, webredigeringsopgaver samt bestillinger og honorarer for gæster af afdelingerne på Kasernen, som jeg også holder styr på. Endelig hjælper jeg IKK’s ledelsessekretariat med Vipomatic, hvor jeg sammen med institutsekretær Mette Lindvig Kannegaard og en håndfuld studentermedhjælpere sikrer, at VIP’ernes timer bliver indtastet. Jeg arbejder generelt meget i programmer, og der er mange ting, der skal tastes. Og så skal man jo hele tiden tjekke, at det, der er blevet indtastet, er korrekt.

Fortæl om en ting på dit kontor:

- Jeg har valgt at fremhæve en kaffekop, jeg selv har købt online, hvorpå der er et billede af en kat akkompagneret af teksten: “I Run On Caffeine, Cats And Cuss Words”. Jeg har to katte derhjemme, jeg drikker meget kaffe, og jeg har en tendens til at bande. Så for mig er budskabet på koppen essensen af mig – tilsat lidt humor. Koppen ‘bor’ her på Kasernen, og det er den eneste kop, jeg drikker kaffe af, når jeg er på arbejde. Så når nogen har været flinke og har sat koppen i opvaskemaskinen, går jeg lidt i panik. Det skal være den rigtige kop lige fra morgenstunden. Og så har den jo også den fordel, at der oppe fra kaffemaskinen på 4. sal kan være, hvad der svarer til to kopper kaffe i – det er også en stor fordel.

Hvad optager dig mest i dit arbejde for tiden?

- Lige for tiden er vi i gang med at komme i mål med alt, der hedder regnskab for 2017 – bl.a. AURUS og manuelle afregninger. Så jeg sidder med indberetning og afregning af alt lige nu. I Vipomatic består opgaven i at få de endelige timeregnskaber for 2016 godkendt, samtidig med vi er godt i gang med timeregnskaberne for 2017.

Stafetspørgsmål fra postdoc ved Afdeling for Digital Design og Informationsvidenskab Christoph Raetzsch: “What do you think has changed the most in Aarhus during the year of being European Capital of Culture? Has it also changed your perception of the city?”

- For mig personligt er der sket det, at jeg i 2017 faktisk er flyttet tættere på Aarhus – fra Viborg til Lading, der ligger 15 km fra byen. Så på den måde har jeg fået en anden tilknytning til Aarhus, som jeg ikke havde før – og det er så sket simultant med kulturåret. Det første, jeg lagde mærke til, da kulturåret blev skudt i gang, var fliserne på fortovene, hvorpå der pludselig stod “Aarhus 2017”. Men dernæst er det blevet meget nemmere og mere tilgængeligt at opstøve og komme til diverse kulturelle tiltag og arrangementer, synes jeg. Jeg har for eksempel selv deltaget i flere pop-op-events nede ved bl.a. havnen og i Mejlgade.

- Der har også været et internationalt sigte med kulturbyen, som jeg har kunnet mærke. At eksempelvis New York Times har skrevet om Aarhus, har da også gjort, at jeg til nogle af mine udenlandske venner kan sige: “Hey, det er faktisk der, jeg bor – og det er da fedt”.

Yasmin Marie Jensen sender stafetten videre til lektor Stine Liv Johansen ved Center for Børns Litteratur og Medier.