Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Kommunikation og Kultur Forskning Proces for ansøgere til Carlsbergfondet

Proces for ansøgere til Carlsbergfondet

Frist: 1. oktober 2018 kl. 16:00

Carlsbergfondet støtter fremragende grundvidenskabelig forskning på et højt internationalt niveau inden for humanistisk videnskab, naturvidenskab og samfundsvidenskab. Forskningen udføres af danske og udenlandske forskere med tilknytning til dansk forskning. Der kan i efteråret 2018 søges støtte til:

Det elektroniske ansøgningssystem, der er tilgængeligt på Carlsbergfondets hjemmeside, åbnes den 1.  september. Læs det fulde opslag og vejledning for ansøgere på http://www.carlsbergfondet.dk.

Se deadlines, der gør sig gældende i relation til den interne institutproces og forskningssupporten fra Forskningsstøtteenheden.

Når ansøgningen er uploadet på fondets hjemmeside, skal den samlede PDF med ansøgning og bilag sendes til forskningskonsulenten.

Når ansøgere får svar fra fondet, skal svaret (og senere en evt. bevillingsskrivelse) sendes til forskningskonsulenten hurtigst muligt med henblik på en hurtig projektoprettelse.