19.04.2021 | Administrative forhold

Adgang til Gyldendals Ordbøger

Aarhus Universitet har bevilget midler til genåbning af Gyldendals Ordbøger. Adgang til ordbøgerne offline foregår via ordbogen.com

18.12.2020 | Arts

Dekanen ønsker god juleferie

Dekan Johnny Laursen sender en julehilsen til alle medarbejdere og studerende.

29.06.2020 | Arts

Sommerhilsen fra dekanen

Johnny Laursen ønsker studerende og medarbejdere på Arts en god sommer.

25.06.2020 | Arts

Fakultets- og institutstrategier er nu godkendt

Fakultetsledelsen på Arts har netop vedtaget ny strategi for Faculty of Arts, ligesom der på både Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund og Danmarks Institut for Uddannelse og Pædagogik er vedtaget nye strategier for perioden 2020-2025.

15.05.2020 | Arts

Hvad betyder fase 2 af genåbningen for studerende, undervisere og eksaminatorer ved Arts?

Fase to af genåbningen af landet har givet os en mulighed for atter at få gang i de fysiske aktiviteter på fakultetet. Prodekan for uddannelse Niels Lehmann orienterer om, hvad det betyder for studerende og undervisere ved Arts.

14.05.2020 | Arts

Nyhedsbrev fra Dekanen

Dekan Johnny Laursen orienterer om den gradvise genåbning, og Arts’ forventninger til den næste tid.

08.04.2020 | Seminar

Online seminar om GDPR på DIGETIK OG DIGHUMLAB

DIGETIK og DIGHUMLAB inviterer forskere til et online seminar omkring GDPR i digital humanistisk forskning. Tilmeldingsfristen er den 17. april 2020.

Viser resultater 1 til 7 ud af 121

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

tir 18 maj
14:15-16:00 | Zoom
Anselm Franke, Contemporary Art and Cosmology
ons 19 maj
15:00-16:30 | Zoom
Online paneldebat om og med Toril Moi
Den såkaldte postkritik har åbnet for en fornyet diskussion af, hvad læsning er, og i den forbindelse stillet sig kritisk over for mistankens hermeneutik og dens angivelige dominans i vor tids litteraturvidenskab. Litteraturprogrammet på Aarhus Universitet inviterer til paneldebat om disse og relaterede spørgsmål, sådan som de rejses og diskuteres i Toril Mois seneste bog The Revolution of the Ordinary. Literary Studies After Wittgenstein, Austin, and Cavell (2017). Vi har indbudt Moi selv til at rede trådende ud, men fremfor den traditionelle zoom-forelæsnings envejstale vil udredningen ske i kritisk dialog med en stribe paneldeltagere, der hver vil holde korte oplæg om Mois bog. Vi håber på den måde at kunne skabe et levende og nuanceret forum for diskussionen af de litteraturvidenskabelige metoders tilstand.
tor 20 maj
09:00-17:00 | Online
Annual Conference of the Nordic Society of Aesthetics
The Aesthetics of Attention
fre 21 maj
16:00-19:00 | Online
Online PhD Defence Ane Kathrine Lolholm Gammelby
Why people sometimes consult Facebook rather than their doctors Devils in the detail, methods to the madness
tor 27 maj
10:00-16:30 | Virtuelt + in person på Aarhus Universitets campus og i Aarhus
Digitalisering og demokrati: Konference til maj
Er sociale medier ved at ødelægge demokratiet? Kan digitale teknologier bremse klimaforandringerne? Vil kunstig intelligens gøre mennesket overflødigt? Det er nogle af de spørgsmål, der bliver behandlet på MatchPoints konferencen på Aarhus Universitet d. 27.-29. maj under overskriften “Democracy and Culture in the Digital Age”. Arts arrangerer konferencen, som sætter fokus på, hvad digitaliseringen gør ved vores samfund, kultur og hverdag – på godt og ondt.
tor 27 maj
13:00-16:15 | ILT Festival 2021
Symposium at ILT Festival 21: LET’S TALK ABOUT DIVERSITY
In Partnership with the ILT Festival 21, we organise the symposium LET’S TALK ABOUT DIVERSITY. MOVING BEYOND REPRESENTATION AND INTO THE DIFFICULT STRUCTURES OF CHANGE. Thursday 27 and Friday 28 May 2021, Teatret Svalegangen. This two-day international seminar sets out to make the strategies and practices visible for working towards more diversity within our audiences, institutions and artistic practices, giving insight to different hands-on examples of working with differences in a rewarding way. Information and registration http://www.iltfestival.dk/en/program/ilt21/seminar/

Viser resultater 1 til 6 ud af 14

1 2 3 Næste

Afholdte arrangementer

man 24 maj
09:00-17:00 |
Platform (Post?) Pandemic
ELO 2021 Conference and Festival
fre 07 maj
14:00-17:00 | Zoom
PhD Defence: Jakob Gaardbo Nielsen
Imagining the corporate person: Joint-stock enterprise in Victorian and Edwardian literature
tor 06 maj
14:15-16:00 | Zoom
CANCELLED! Lea Laura Michelsen: Queer Masks: On Zach Blas’ Art of Disappearing in an Age of Biometric Surveillance
Cancelled! Aesthetic Seminar. Due to the Covid-19 pandemic all Aesthetic Seminars are online and transmitted on Zoom and you must sign up for participation. If circumstances allow, we will locate them at Aarhus University or Kunsthal Aarhus as well. Venues then to be announced.
tor 29 apr
15:15-17:00 | Zoom, Aarhus University
A propos de la dimension sémantique des conflits sociaux. Gæsteforelæsning ved Alfredo Lescano, Université de Toulouse et CRAL (EHESS, Paris)
Første foredrag i en forelæsningsrække om Politisk diskurs, sociale konflikters semantik og semantisk argumentation. Arrangeret af forskningsenheden ’Semantik, Udsigelse og Oversættelse’. Foredraget foregår på fransk. Alle er velkomne.
tor 29 apr
13:00-16:00 | Online
Online PhD Defence Troels Gregersen Østergaard
Popular music journalism in the digital age A cross-national content analysis of popular music journalism in Danish and German news media